محبوب حیدری مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل در نشست با مهندسان مشاور فعال در توسعه پروژه‌های راه استان اردبیل اظهار کرد: با شروع فصل کاری اجرای پروژه‌های عمرانی و زیربنایی در استان قوت بیشتری گرفته و…

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: در طراحی و اجرای پروژه‌های فنی و عمرانی باید مهندسی ارزش مورد توجه و دقت نظر قرار گیرد. 
وی با بیان اینکه طراحی پروژه تنها وصل کردن ابتدا و انتهای یک راه و مسیر مواصلاتی نیست، خاطرنشان کرد: باید در کنار طراحی نظارت بر اجرای کیفی پروژه و روند انجام کار مورد توجه قرار گیرد و ناظران با دقت و حساسیت پروژه را مورد بازدید و بررسی فنی و کارشناسی قرار دهند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل ادامه داد: طراحان در فرآیند اجرا باید به شکل مکرر بازدیدها را از روند احداث پروژه داشته باشند و با بهره‌گیری از مشاوران کاربلد، باتجربه و تخصصی به ارتقای کیفی پروژه کمک کنند تا در کوتاهترین زمان شاهد تخریب و یا از بین رفتن پروژه نباشیم تا گرفتار مشکلات حقوقی و قضائی نشویم.
حیدری افزود: در طراحی و ارائه مشاوره‌های فنی باید به نحوی عمل کرد تا کیفیت اجرای پروژه کاملا ملموس و مشهود باشد و با سرکشی‌های مکرر و رفع ایرادات احتمالی به روند کار سرعت بیشتری داد.
وی گفت: در کنار نظارت موضوع آموزش به ویژه برای مهندسان جوان مورد توجه قرار گیرد و عوامل و پرسنل حاضر در یک پروژه و فرآیند اجرای آنها به صورت مستمر از آموزش‌های به روز استفاده کنند.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل تصریح کرد: در کنار انجام وظایف درست طراحان و مشاوران باید به مهندسی ارزش در اجرای پروژه توجه کرده تا کار کیفی و مطلوبی را در خروجی پروژه‌های عمرانی و فنی شاهد باشیم.
حیدری ادامه داد: انتظار می‌رود که مشاوران پروژه‌ها برای کارهای اجرایی و فنی بهتر است با حضور در محل اجرای پروژه ها و راهنمایی عوامل موثر به آموزش پرسنل و همچنین رسیدگی به صورت جلسات انجام شده دقت بیشتری را داشته باشند.
وی ضرورت پرداخت حق و حقوق واقعی نیروهای کارگری و کارمندی را در یک کارگاه پیمانکاری یادآور شد و بیان کرد: با توجه به اینکه هزینه ساخت هر کیلومتر راه اصلی ۱۰ میلیارد تومان برآورد شده است، بهتر است هزینه‌های در نظر گرفته شده برای نیروهای مهندسی، ناظران و مجموعه‌های کارگری بدون تاخیر و تعلل پرداخت شده تا کیفیت در اجرای پروژه فدای برخی مسایل دیگر نشود.
حیدری اظهار کرد: اکثر ناظر و کمک‌ناظر پروژه‌های اجرایی در استان نیروهای بومی هستند و ما علاقمند هستیم تا از ظرفیت نیروهای بومی بیشتر استفاده کنیم.
وی در پایان رسیدگی به موقع به صورت وضعیت‌ها را مهم ارزیابی و خاطرنشان کرد: ما در اداره کل سعی می‌کنیم به موقع رسیدگی به صورت وضعیت را انجام داده و بهتر است پیمانکار نیز نواقص کار را در ارائه به موقع صورت وضعیت برطرف کند تا تاخیری در پرداخت‌ها اتفاق نیفتد.
لازم به ذکر است در این جلسه تعدادی از مشاوران پروژه‌ها مشکلات و مطالبات خود را از مدیران راه و شهرسازی استان اردبیل مطرح کردند.